Çizim Mektebi

    Social Items

Kişiye Özel Tablo


Kişiye Özel Tablo

Hediyelik kişiye özel tablo seçenekleri sitemizden temin edilebilir. Onlarca kategori ve yüzlerce ürün seçeneği özel zamanlarda sevdiklerine hediye almak isteyen kişilerin beklentilerine yanıt verecek biçimde tasarlanmıştır. Ürünler garantili olarak satışa sunulur. Hediyelik eşya satışına alternatif sunmak isteyen platformumuz sıra dışı kişiye özel hediyeleri ekonomik şartlarda hızlı bir şekilde size teslim eder. Ancak alışverişlerde isim ya da fotoğraf baskılı ürünlerden satın alacaksanız öncesinde bilgilerinizi ya da fotoğrafları mutlaka siteye eklemeniz gerekmektedir. Bu olmadığında standart gönderim olur ki bu da hediyenin anlamını kaybetmesi demektir.

Sevgiliye Özel Kanvas Tablolar
Fotoğraf baskısı şeklinde tablo hediyesi vermek istediğinizde kanvas tablolar sevgili ya da eşinizi mutlu hissettirecektir. Birlikte çekindiğiniz güzel bir fotoğrafı siteye satın alırken yüklediğinizde belirlenen ölçülerdeki kanvasın üzerine bunun baskısı yapılır.  Uzun süre hatırlanacak olan ve manevi değeri yüksek bu ürün duygularınızın da bir ifadesi olacaktır.

Doğum Günü Özel Kanvas Tablo
Doğum günü hediyesi almak isteyenlere sıra dışı ve anlamlı bir hediye verebilirsiniz. Hediye alacağınız kişinin ismi ve doğum günün yazılı olduğu tablolar, ona kalıcı ve değerli hissettirecek bir hediye olacaktır. Üzerinde iyi dileklerin de yer aldığı bu tablo görsel açıdan da oldukça güzel görüntü verecektir.

Taraftar Temalı Tablolar
Taraftarı olduğunuz takımın tablo üzerinde görüntülerinin yer alması bazıları için en güzel hediyelerden biri olabilir. Takım oyuncuları ya da maça gidildiğinde çekilen fotoğrafların birlikte yer aldığı bu tablolar kişiye özel olarak hazırlanmaktadır.

Yağlı Boya Efektli Tablo Hediyesi
Beğendiğiniz fotoğrafın yağlı boya görünümünde olmasını istiyorsanız ve bunu hediye edecekseniz sadece fotoğrafı satın alma işlemi sırasında yüklemeniz yeterli olacaktır. Tablo görünümlü kişiye özel hediyeler karşınızdakinin kendini değerli ve mutlu hissetmesini sağlayacaktır. Yağlı boya görünümlü tablo kaliteli beyaz bez üzerine süblimasyon tekniği ile baskılanmaktadır. Yağlı boya görüntüsü bilgisayar efekti ile sağlanır, bu sayede canlı ve hareketli bir görünüm elde edilir.

Anneler Günü Hediyesi Fotoğraflı Tablo
Anneler gününde hediye almak istiyorsanız beraber çekindiğiniz fotoğraflardan oluşan özel yazılı ve isimli kanvas tablo hediyesi verebilirsiniz. 4 parça ve bazı çeşitlerde farklı sayılardaki fotoğraflarla ortaya güzel bir görüntü çıkabilir. Fotoğrafların bez üzerine baskısı sırasında daha net görüntü elde edebilmek için yüksek çözünürlüklü olması kritik öneme sahiptir.  Ne kadar yüksek olursa o kadar iyi sonuç alınır. Özel bir teknikle hazırlanan bu tablolar uzun süre annenizin en değerli hediyeleri arasında olacak.

Yeni Doğan Bebek İçin Tablo
Yeni bebek dünyaya getirdiyseniz hatıra olması için onun fotoğraflarını kullanarak tablo oluşturabilir, bu eşsiz varlığı tabloda kalıcı hale getirebilirsiniz. İsim, doğum tarihi, sizin mesajınız, fotoğraf çeşitlerini satın alma işlemi sırasında sisteme ekleyerek tabloyu tamamlayabilirsiniz. İlerleyen yıllarda da güzel bir anı olması için önemli bir uygulamadır. Ayrıca eğer hediye alacağınız kişinin de bebeğinin fotoğrafı varsa ona hediye olarak da verilebilir. Anlamı yüksek bu hediye sizi ve sevdiklerinizi mutlu edecek:

Yıldönümü Hediyesi Tablosu
Sevgili ya da eşinizle beraberliğinizin yıldönümünde özel bir hediye almak istiyorsanız fotoğraf ve tarihin olduğu bu kanvas tabloları tercih edebilirsiniz. Hediyelik fotoğraflı tablo alırken isim, birlikte çekinilen fotoğraf, özel olan tarih, kişisel mesajınız sitede yer alan boşluklara eklenmelidir.  


Hiç yorum yok