Çizim Mektebi

    Social Items

2019 Haziran Ayı için Hediye Önerileri


2019 Haziran Ayı için Hediye Önerileri

Hediyenin bir zamanı olmaz tabii ama bazı günler vardır ki insanlarda hediye beklentisi oluşmasına neden olur. Bu ay da o günlerden birisini içinde barındıran bir aydır. Haziran ayı doğumgünleri sebebiyle, eşinize, sevgilinize, annenize veya kız kardeşinize hediyeler alabilirsiniz.
Doğum Günü’ne dair hediye önerilerimize geçmeden önce Doğum Günü hakkında kısa bir bilgilendirme yapalım. Hediye tavsiyelerimiz günün önemini düşünerek hazırladığımız tavsiyelerdir. Bu nedenle pırlanta, takı, elektronik tarzı şeyler düşünmemenizi öncelikle belirteyim.

Karakalem Portre

Doğum Günü için alınabilecek belki de en anlamlı hediye olabilir. Her özel insanın ve her ünlü kişinin bir portresidir vardır, o halde sizin hayatınızda yer alan bu özel kadınların da bir portresi olabilir. Onların verdiği emekleri ve çalışmaları en güzel şekilde meydana çıkaracak bir fotoğraf, güzel bir ressamın elinde harika bir karakalem portreye dönüşebilir.

Mutfak Önlüğü

Çalışan veya ev hanımı olan anneleriniz ve eşleriniz için alabileceğiniz bu hediye önerisi, onların tüm yıl boyunca mutfaklarında verdiği emeğin karşılığı olmaz ama verdikleri emeğin farkında olduğumuzu onlara gösterir. Doğum Günü’ne özel mesajların olabileceği bir mutfak önlüğünü onlara hediye edebilirsiniz.

Taş Baskı

Doğum Günü’ne özel olarak mesajları içeren veya onlar için özel bir anıyı anımsatacak anların olduğu taş baskı, bu özel gün için güzel bir hediye olabilir. Çalışma masasını süsleyecek ve işyerinde çalışırken emeğine verdiğiniz değeri her an anımsayacaktır.

Willow Tree Biblo

Ağacın el işiyle bir araya gelmesindeki muhteşem sanatı görebileceğiniz ve emeğin sahibi olan bu özel kadınlara verebileceğiniz güzel bir hediye daha! Çok güzel anneliği, sevgiliyi ve kadını simgeleyen biblolardan bir tanesini hediye olarak düşünebilirsiniz.

Hiç yorum yok